×
«
 

Výherci tomboly - Trousíme se na Kleť 11.9.2021

Úvodní obrázekl aktuality

Jelikož nám počasí přálo pouze dopoledne a pak se strhla průtrž mračen, bylo odpolední losování cen často bez účasti promoklých výherců. Protože ale nechceme, abyste o své výhry přišli, zkontrolujte svá startovní čísla v následující tabulce a v případě, že své startovní číslo naleznete mezi výherci, můžete si , po telefonické domluvě, vyzvednout své výhry v našem Rehabilitačním centru Rosky ČB. Výhry je možné vyzvednout do 24.9.2021

Všem výhercům gratulujeme! 

A Vy, co jste nevyhráli, nesmutněte, další šanci budete mít již 28.11.2021 na akci PonoRoska - aneb pro lidi s RS noříme se do Malše!  

Sledujte náš web a FB, ať Vám nic neunikne. 

Děkujeme všem za účast a skvělou náladu, byli jste úžasní!!! 

Vaše Roska ČB


Sdílet:

I Vy můžete pomoci

Znáte to? Ráno se probudíte a celé tělo Vás bolí, jste unavení, jen cesta do koupelny se stává téměř nadlidským výkonem, nemluvě o práci, která na Vás čeká. Asi chřipka. Pár dní si poležíte a jste opět jako rybička. U pacientů s roztroušenou sklerózou je ale takováto únava trvalým souputníkem a boj a s ní i dalšími příznaky nekončící.. Vaším příspěvkem pomáháte vytvořit těmto lidem místo, kde mohou otevřeně mluvit o svých problémech, získávat nové informace a v neposlední řadě podstupovat nezbytnou rehabilitaci a spolupodílet se na zlepšení svého stavu už jen proto, aby si sami mohli zavázat tkaničku u boty, uvařit kávu, dojít nakoupit či zvednout dítě do náruče … a ŽÍT!!!

Vyrovnat se s diagnózou nevyléčitelného invalidizujícího onemocnění

Lidem s roztroušenou sklerózou žít kvalitní, důstojný a plnohodnotný život

Dosáhnout dostupnosti komplexní rehabilitace pro všechny lidi s roztroušenou sklerózou

Realizovat informační a mediální kampaně pro veřejnost i pacienty

I Vy můžete pomoci

QR kód Otevřete aplikaci pro bankovnictví na vašem telefonu a načtěte kód pro QR platbu. Částka je nastavena na 250kč, nebo ji můžete změnit na libovolnou výši. Pak už jen stačí potvrdit.